lørdag den 9. april 2011

Påskekage.


Påsken er lige om hjørnet og jeg har tidligere lavet den lille figur, som nu her til weekenden fik sin kage at sidde på. Jeg glæder mig rigtig meget til påsken, og har naivt som jeg plejer, STORE forventninger til at nu kommer de skønne solskinsdage og at sommeren venter LIGE om hjørnet :)

Kage blev denne gang til en drømmekage med jordbærmousse. En frisk smag, som passer fint til mine forårs forventninger og det søde forårstema på kagen. Jeg fik så endelig brugt mine patchworkcutters, som jeg jo måtte eje (i massevis) og som sjældent egentlig kommer i brug. Og det er jo synd, for de små påskeliljer er da så søde og enkle. Næste gang (måske søndag til sukker-kom sammen) vil jeg forsøge på nogle cookies og så måske i noget 3D opbygning af selve blomsten...Men men men - jeg har såååå meget jeg skal have afprøvet, så kik tilbage og se hvad jeg poster at jeg rent faktisk fik lavet ;) Det er nok det sikreste :)

Jeg ønsker mine læsere en dejlig lørdag med solskin. Nu vil jeg tage til bryllup og nyde både vejret og de nygiftes venners fælles lykke. Og bryllupskagen siger du, ja den må du vente med at se lidt endnu :) Den skal lige glæde nogen først ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar